Herunder lidt information om hvad vi laver resten af året

2023

Så blev dørene åbnet til årets udstilling. Det er virkelig en festdag.

Pakhuset var fyldt med glade mennesker, der var levende musik og dejlige modeller der viste kunsthåndværkernes tøj frem.

Pileprojektet   2021

 

Vi havde lavet to ud af tre buer færdige, da vi fandt ud af de store 6meter høje buer ikke kunne bære sig selv. Vi har nu lavet nye buer der kun er halvt så store, der meget bedre passer til konstruktionen.

Kataloget er færdigt og kan ses under 2021 eller HER 

Vi glæder os til at slå dørene op den 14. august kl 11.

2020 var et skelsættende år for UGE33. Vi mistede Helga fra vores gruppe kort efter vi havde fældet pilene til vores store 2021 indgangsprojekt. Mindeord for Helga kan du læse her.

2020 var også "coronaåret"  Vi arbejdede med udstillingen indtil vi kunne se, det ikke kunne lade sig gøre at gennemføre det. Vi har dog arbejdet videre på udstillingen til 2021 virtuelt og er i april 2021 nu klar til vores første planlægningsmøde sammen.

Alle kunsthåndværkerne fra 2020 er indviteret til 2021, og vi kan ikke vente med at komme videre.

Billedet til venstre er Vittard Villumsens bud på en brudekjole 2019

Alle Kunsthåndværkere til 2018 er på plads. Vi har 39 dygtige kunsthåndværkere og mange af dem har vi besøgt for sammen med dem at vælge hvad der skal i udstillingen.

Billedet er fra Sostrup slot hvor vi sidst har besøgt udstilling med  Anette Grøn Christensen. Hun udstiller 13 kåber med håndsyede  bibelske motiver. Fantastisk håndværk. Anette er mønsterkonstruktør og designer, uddannet i Milano. Hendes butik, værksted og showroom ligger i Gjerrild på Djursland og er virkelig et besøg værd. Haute coiture helt i top.

2017

Dronningen besøgte Hobro midt i juni. UGE33 lavede en generalprøve på udsmykningen til udstillingen i Det Røde Pakhus hvor dronningen blev modtaget.

Vi kan godt sige at det fungerede godt. Piletræerne fik en tur i en hjemmelavet trailer, fordi de efterhånden er 2,5 m høje. Lave pil og blomster fuldendte rummet, sammen med Jenny Hansens gobeliner.

 

Efterået 2016 har været et lidt turbulent år for UGE33. Selv om vi vidste at Dorthe og Aase skulle udtræde af gruppen, tog det alligevel en del tid og møder at få gruppen konstitueret og komme igang med 2017 udstillingen.

Vi er nu godt igang og først i januar har vi møde. Der vil blive sendt breve ud i løbet af januar til nye udstillere. Vi er trukket i arbejdstøjet og det føles godt.Vi glæder os til at sætte udstillingen op og har allerede meget spændende ting i støbeskeen.

14. Juli 2016

LARS PETERSEN udstiller nr 43 er kommet til i sidste øjeblik og er derfor ikke i brochuren, men her er han :-)

Lars Petersen er uddannet tømrer, skibstømrer og socialpædagog - og fremstiller bæltespænder og smykker af træ, rav og andre naturmaterialer. 

 Naturen og det enkelte stykke materiale er inspirationskilden i forbindelse med designet og udførelsen af det enkelte emne.

Resten af udstillerne kan ses her i brochuren

Om 14 dage begynder vi at fylde strandsand ind i pakhuset. Så er startskudt gået til årets udstilling. 8 dage går der med at finde ud af hvordan udstillingen skal sættes op, og den 13. august er der fernisering.


17. juni 2016

Brochuren er i trykken og kommer her på siden i løbet af få dage. De sidste par måneder har vi haft møder om brochurens udseende, samlet billeder ind, og redigeret tekster.

Vi har lavet mini Fjordtrolde som skal bruges til.....ja det er en hemmelighed lidt endnu.:-)

Udsmykning af pakhuset er også på plads, nye smukke reoler er ved at blive lavet, så vi har ikke ligget på den lade side. Vi glæder os og det kan i også roligt gøre.

 

4. Maj 2016

Så blev det pludselig forår. Vi har kunsthåndværkerne på plads ca 40 stk der om kort tid bliver præsenteret her . Vi arbejder på højtryk med at få kataloget i trykken, få samlet billeder og snakke om hvordan pakhuset skal se ud i år.

 

Lige nu ønsker UGE33 alle en glædelig jul og et godt nytår. Vi har ikke ligget på den lade side, men været på turne og møde nye kunsthåndværkere i deres egne omgivelser.

UGE33 siger tak til alle der har været med til at få denne udstilling til at blive til og til alle de besøgende der også gør at vi igen får energi til at tænke på den næste udstilling i 2016.

Vi har haft evalueringsmøde og i september er vi igen igang med at tænke på næste års udstilling.

Præsentation af kunsthåndværkerne 2015

KLIK HER

Her bæltespænde i sølv af Peter Eskildsen og læderarbejde af

sadelmager Birgitte Funder.

Udsmykningen i pakhuset bliver i år nordens smukke birketræer og bregner. De blev plantet i krukker for et par måneder siden og står og gror sig smukke inden de skal pynte i pakhuset.

Henning og Peter er i gang med store bogstaver til pakhusets front, og vi har alle haft en stole arbejdsdag, hvor vi giver vores bud på en stol til fryd og hvile for de besøgende.

Lige nu samler vi billeder og tekster til kataloget. Efter påske på vores månedlige møde bliver det hele samlet og så skal der læses korrektur inden katalogets udseende bestemmes.

Billedet er Heike Jacobsens kniplingsagtige porcelæn : www.heikejacobsen.dk

som kan ses i uge33

Bestyrelsen tager på studietur på fredag, og besøger kunsthåndværkere.

Sidste bestyrelsesmøde inden jul er på søndag, og så er vi ved at have kunsthåndværkerne på plads.


 

Fredag den 15/8

Vi er nu over halvejs igennem udstillingen, og må konstaterer at der aldrig har været så mange mennesker som i år og se udstillingen.

Vi har fået meget positiv respons og nyder at kunsthåndværkerne også får solgt nogle af deres værker.

Under galleri er der lagt billeder ind fra udstillingen og på forsiden er der et link til billeder fra ferniseringen. ( Du kan nå det endnu, vi lukker søndag den 17/8 kl 16 )

Dorthe og Helga i sving med podier og keramik. Alt bliver flyttet rundt indtil det pludseligt fungerer med hinanden.

Henning og Peter er igang med frugttræerne der skal plantes i krukker og ind i pakhuset. Tror Jane overvejer en kop velfortjent kaffe.

Kjoler i kø, venter på at komme på plads :-)

Mandag den 5. august 2014

Hele pakhuset er fyldt med sand. Så kan vi gå i gang.

Søndag: Kunsthåndværkerne har været der med deres ting. Alt står på borde. Brian og Mathias fra Lydlab kravler rundt i bjælkerne og sætte spots op. Ole har lige hentet alle jernkrukkerne der skal tilplantes en af dagene med frugttræer.

Kaos bliver i løbet af få dage til en super fin udstilling. Vi stresser lidt, men efterhånden ved vi at pludselig står vi og nyder bandet spiller op til modeshow, og alt kører på skinner.

3. juli 2014

Alle de praktiske ting med omdeling af brochure, udsmykning inde og ude, breve til udstillere, invitationer, bestilling af æbletræer ( hvad er nu det?) - ((Ja vent bare og se! )) arbejder vi med lige nu. Der skal laves arbejdsplaner, katalog over udstillingsgenstande, lys, modeshow og meget mere. Vi har fordelt opgaverne og mødes i aften for at koordinere tingene.

         Kataloget er nu på hjemmesiden og kan findes oppe under 2014

April 2014

Der arbejdes på kataloget, plakater og annoncer. Kataloget vil komme  under 2014 så snart det er færdigt. ( Billedet er fra Glaspusteriet Lofstad i Viborg )

 

April 2014

Der arbejdes på kataloget, plakater og annoncer. Kataloget vil komme  under 2014 så snart det er færdigt.

 

10.sept. 2013.

Udstillingsgruppen har haft sit første møde og gennemgået rigtig mange nye spændende kunstnere.

Vi vil have møde den første torsdag i hver måned indtil næste udstilling.

 

 

Søndag den 18. aug 2013. Kunstværkerne er blevet hentet og oprydningen er i fuld gang. Pakhuset skal tømmes, lyset tages ned og sandet skal fejes af gulvet. Podier, montre og udsmykningen skal pakkes og køres i lagerhallen, så det gamle pakhus er klar til den næste begivenhed .

11. August 2013

UGE33 havde fernisering i solskin lørdag kl 11. Hele pakhuset var fyldt med glade mennesker da Sven Nielsen holdt åbningstalen og de smukkeste piger i alle aldre viste kunsthåndværkernes beklædning. Talrige gæster slog fast at udstillingen fint lever op til en 10 års jubilæumsudstilling.

 

 

Brochuren er færdig og kan ses her!

Arbejdende værksteder se her!

5. august 2013

Alle kunstværkerne er ankommet og står pakket ned. Først skal de registreres inden de skal præsenteres.

Tøjet skal op på giner så vi kan se hvordan det gør sig bedst. Glæd Jer der er kommet så mange fantastiske ting.

Juni 2013

Møde hos Jane hvor udsmykningen til pakhuset blev lavet færdig. Dagsordenen fyldte 2 A4 ark, men blev hurtig gennemarbejdet da alle grupperne arbejder med deres eget og ingen var færdige endnu.:-)

 

6, juni 2013. Møde hos Karen og Eva om brochuren. Der var rigtig mange emner på dagsordenen og klokken blev mange inden vi var færdige. Der er 39 udstillere i år, hvilket udløser 4 ekstra sider i brochuren.

7. juni 2013

Ole og Henning igang med at male noget af den udvendige udsmykning til pakhuset.

5.juni 2013

Grundlovsdag fandt gruppen sammen på det smukke Gasmuseum på havnen i Hobro, til en fælles arbejdsdag hvor vi lavede udsmykning til pakhuset.

Vi havde en workshop med Helle Bull Sarning, der også udstiller sine smukke lanterner i UGE33.

Ideerne var mange, men den røde tråd var fundet inden dagen.Helle underviste os med stor energi og hjalp os med at finde ud af hvad der kunne ladesig gøre. Resultatet kan ses i UGE33. Stor tak for lån af de smukke lokaler på Gasmuseet.

 

Jane og Karen igeng med at lægge papir på skelettet.

Dorthe bøjer pil med rumpen :-)

Pileskeletterne er ved at være færdige.

De smukke fjer tørrer.

Helle Bull Sarning underviser i hvordan vi laver pileskelettet til de store fjer.

Peter havde sine helt egne ideer.

Helle Bull Sarning

Det japanske papir lægges omkring skelettet.

Mange ideer kom på bordet inden formen blev lagt fast.

April og maj 2013

Brochure og pressemateriale bliver skrevet, samlet ind og gennemgået. Vores egen udsmykning af pakhuset indenfor og udenpå bliver til i disse måneder. Henning, Peter og Jane arbejder på træportalen og grundlovsdag samles vi med Helle Bull Sarning, der også udstiller, til en spændende opgave der ender med at blive til udsmykning inde i pakhuset. Billeder følger efter grundlovsdag :-)

Møde hos Jane i marts. Indkøb af pilekrukker. Pilefældningsdag hos Helga og Pilefletning hos Aase den 7. april.

 

Aase og Dorthe ved at nå toppen, så er der kun 24 tilbage.

Helga kan selv :-)Vi andre måtte være 2 om en krukke.

Rigtig aprilvejr byder både på blæst, sne og sol, og vi have de rigtig april vejr tilpilefletningen.

Aase og Jan lægger igen gavmildt have til pilearbejdet og efterfølgende opbevaring at pilen til den skal fragtes til pakhuset i august.

Januar og februar 2013

Hele uge 33 gruppen holder møde hver den første torsdag i måneden. De forskellige undergrupper holder møder uafhængigt af hovedgruppen.

Henning der er med i udsmykningsgruppen har til sidste møde barslet med en ide til en port uden for pakhuset. Alle syntes godt om ideen som Henning arbejder videre med. Herunder kommer billeder efterhånden som modellen udvikler sig.

Ellers er status fra de sidste 2 møder at alle udstillerne til 2013 jubilæumsudstilling er fundet. 39 ialt

Udsmykning indendørs bliver grøn og kræver en del arbejde allerede, da den skal høstes, plantes og flettes.

Resten skal være en overraskelse. :-)

 

 

Studietur hos 6 kunstnere den 14. november 2012

Vi takker dem alle for deres store gæstfrihed og for en meget spændende dag.

 

 

Hos Jens Christian Kondrup får glaskunst en helt ny betydning www.jckondrup.dk

 

 

Helle Bull Sarning laver lanterner af papir og pil. Rent eventyr. Se hjemmesiden www.lanternemoderne.dk

Marianne Fossgreen Marianne Fossgreens atelie ( på billedet Helga og Peter Hygge hos Marianne Fossgreen

 

 

Trine Bach Jacobsen keramik med rene klare funktionelle linier. www.trinebach.dk

 

4.sept. 2012

Bestyrelsen har haft sit første møde omkring planlægning af udstilling i 2013.

Bestyrelsen blev som følger:

Formand:                      Dorthe

Næstformand:              Peter

Sekretær:                      Jane

Kasserer:                       Aase

 

Anne blev valgt til webmaster for foreningens hjemmeside

 

 

 

#

Lørdag den 11. august 2012

Årets UGE 33 udstilling er skudt igang. En dejlig festlig solskinslørdag. Se flere billeder under galleri 2012.

Søren c. Olesen holder åbningstalen hvor han på en dejlig og humoristisk måde kommer omkring ved alle kunstarterne.

En dejlig solskinsdag, smukke kunstværker og mange glade gæster.

Se flere Billeder under galleri 2012

Dejlig jazz musik ved Mikkel, Mikkel, Mads og Mads.

Det er torsdag og der er 3 dage til fernisering!! Henning og Peter maler kampesten som en del af udsmykningen


Det laver vi lige nu juni 2012

 

Sommeren er over os og vi arbejder på højtryk med kataloget og alle de praktiske ting.  Der skal trylles med lys, musik, underholdning til onsdag aften og piletræerne skal studses i den rigtige facon.

 

Foråret

Gruppen bag uge 33 samles ca. 1 gang om måneden og laver oplæg og forberedelser til næste udstilling. Vi tager på mindst 1 tur om året, hvor vi besøger så mange kunstnere, som tiden tillader.

I 2012 har vi bl.a. været  i Lønstrup, hvor vi besøgte en håndfuld fantastiske kunsthåndværkere, hvoraf flere udstiller i år.

Vi nedsætter forskellige arbejdsgrupper til udstillingerne.Der er grupper, der tager sig af

  • udsmykning i pakhuset
  • fremstilling af brochuren
  • at finde nye kunsthåndværkere
  • arbejdet omkring butikken
  • hjemmesiden

 

Ud over det faste mandskab gør flere ægtefæller og andre frivillige et stort arbejde.

 

Forberedelse til udstillingen 2012

 

Først i marts var pilefældningsgruppen ude og fælde pil. Senere i marts brugte alle mand en dag under kyndig vejledning af Helga, på at flette pil til udmykning af pakhuset i august, hvor de jo vil være sprunget ud.

Først i juni har vi været ude og nippe pilen så den vokser pænt op som en væg.