Doe mee aan de achtweekse Nederlandse Leadership Training

March 3, 2021,

isagenix

Deze training van acht weken is voor alle Associates die hun business willen laten groeien, of je nu net bent begonnen of al jaren met Isagenix bezig bent. Je neemt deel aan acht trainingen die worden gegeven door top businessbuilders uit Nederland en België. Zij zullen je alles leren over verschillende netwerkmarketingvaardigheden die je gaan helpen om een volgende stap te maken!

Belangrijke details

Taal: Nederlands

Data: Elke zaterdag, 6 maart – 24 april

Tijd: 10am CET

Zoom ID: 2941717729

Evenementenpagina: https://eu.isagenixevents.com/nl/leadership-training/

Ontmoet de sprekers

Week 1: 30 Dagen action plan, Kelly Verlez

Kelly werkte 16 jaar als Retail Manager, maar ondanks dat ze een mooie baan had met een goed salaris, had ze het gevoel dat ze gewoon haar tijd inruilde voor geld. Dit betekende dat ze tijd miste die ze had kunnen doorbrengen met haar kinderen. Ze wilde meer tijd met haar gezin kunnen doorbrengen zonder financiële zorgen. Dat was de reden dat ze begon met Netwerkmarketing. Zonder enige eerdere ervaring in networkmarketing slaagde ze er na twee jaar in om met Isagenix haar oude baan op te zeggen, een hoger salaris te verdienen dan voorheen, en vooral: ze kon meer tijd doorbrengen met haar gezin!

Week 2: Prospects en 3-way calls, Saskia van Cruchten

Saskia had het gevoel dat ze als werknemer nooit goed kon functioneren omdat ze zich opgesloten voelde, de 9 tot 5 mentaliteit paste gewoon niet bij haar. Toen ze Netwerkmarketing ontdekte, dacht ze dat dit zou kunnen zijn wat ze zoekt – in staat zijn om volgens je eigen schema te werken, met gelijkgestemde mensen te werken, een residuaal inkomen op te bouwen, te investeren in persoonlijke ontwikkeling en ook andere mensen te helpen! Haar doel is nu om een ​​wereldwijd team te creëren dat mensen ondersteunt om ook hun droomleven te leiden, of dat nu fysiek, mentaal, emotioneel of financieel is.

Week 3: Compensation plan – korte termijn, Caroline Dheere

Caroline vond eindelijk haar gezonde levensstijl bij Isagenix en wist dat het ook de sleutel zou kunnen zijn voor andere mensen. En wat begon als een happy way of life is intussen uitgegroeid naar een mooie bijverdienste. Netwerkmarketing was voor haar onbekend terrein, maar dankzij haar voortdurende inzet, coaching en veel energie is ze gegroeid als persoon en in de business. Ze heeft nu een missie om andere mensen te helpen hetzelfde te bereiken!

Week 4 :Compensation plan – Langere termijn, Sander de Bruijn

Sander besloot zijn baan als werknemer op te zeggen en zijn eigen dromen te verwezelijken met een betere balans tussen werk en privé, en dat is waar Isagenix om de hoek kwam kijken. Met een achtergrond in de fitness- en sportbranche paste Isagenix perfect bij hem. Samen met zijn vriendin Jessica heeft hij een internationaal team opgebouwd en zij hebben samen een missie om de gezondheid, het welzijn en de sportprestaties van mensen te beïnvloeden.

Week 5: Bezwaren, Mindset en Comfort zone, Eveline Bauwens

Als alleenstaande moeder had ze jarenlang drie baantjes om aan haar inkomen te komen. Fulltime maatschappelijk werkster, in het weekend bartender en persoonlijke coaching op doordeweekse avonden. Haar reis met Isagenix begon omdat ze een passie heeft voor sport en gezonde voeding, maar het veranderde al snel in het opbouwen van haar eigen Isagenix-business, zonder enige eerdere ervaring in networkmarketing. Haar business is nu zo gegroeid dat ze haar twee extra banen heeft opgezegd, en bovendien heeft ze nu een beter inkomen en meer tijd voor zichzelf en haar zoon!

Week 6: Social Media, Dominique Vandaele

Toen Dominique en zijn vrouw met Isagenix begonnen, hadden ze al snel zeer goede resultaten en door ze te delen op Facebook, wilden veel mensen zich aanmelden, en vanaf daar begon het allemaal. Nadat ze hun eerste commissie hadden ontvangen, begonnen ze te beseffen dat dit de nieuwe carrière kon zijn waarnaar ze op zoek waren, dus gingen ze full power aan de slag. Ze hebben nu een enorm succesvolle busines opgebouwd, hij heeft afscheid kunnen nemen van zijn baan bij de politie en hi kan zelf bepalen wanneer hij tijd besteed aan zijn dochter en gezin!

Week 7: Fast track to Executive, Amber Visser

Amber studeert psychologie, heeft haar eigen nagelsalon en is ook de jongste vrouw die de titel van Executive in Europa bereikte! Ze moest in 2018 een zware behandeling voor kanker ondergaan, en daarna woog ze nog slechts 45 kg. Ze gebruikte Isagenix terwijl ze weer aankwam en haar spiermassa weer opbouwde. Ze bouwt nu haar business op naast haar salonwerk en studie, en ze helpt anderen gezonder te worden door Isagenix!

Week 8: Culture en Evenementen, Dewi van de Wall

Ook al had ze een geweldige baan als Art Director van het grootste reclamebureau van Zuid-Limburg, ze had nooit dat ‘hell yeah’-gevoel, dus veranderde ze in 2004 van koers, nam ontslag, verkocht haar huis en reisde de wereld rond. Maar in 2019 begon ze Isagenix-producten te gebruiken omdat ze vond dat er iets moets veranderen in haar leven. Het enige wat ze deed was werken, moeder zijn en herhalen. Binnen drie maanden verloor ze 13 kg, kreeg ze haar energie terug, trainde ze vijf keer per week en had ze eindelijk het gevoel dat ze haar doel had gevonden. In de laatste week van 2019 besloot ze om dit met meer mensen te gaan delen! Ze creëert nu een beter leven voor zichzelf en haar gezin, en helpt anderen daarbij ook!

Elk gesprek zal worden opgenomen en geüpload op de officiële evenementenpagina. Wat zou je kunnen bereiken in acht weken als je jezelf toelegt op het laten groeien van je bedrijf? Laten we het waarmaken!

Share This Story, Choose Your Platform!