Peter Van Der Heyden tilt zijn doelen naar een hoger niveau met Isagenix

February 26, 2021,

isagenix

Ex-profvoetballer van Club Brugge, Peter Van Der Heyden, scoorde tijdens het WK, speelde meer dan 50 keer voor de nationale ploeg van België en speelde zelfs een paar seizoenen in Duitsland. We hadden het geluk met hem te kunnen praten over zijn nieuwe favoriete workoutpartner, Isagenix! Ontdek hoe hij Isagenix gebruikt om fit te blijven na zijn lange professionele voetbalcarrière, en waarom hij nu niet meer zou trainen zonder onze AMPED-producten.

Waarom ben je Isagenix gaan gebruiken?

Ik hoorde over Isagenix via mijn vriend Patrick die erg enthousiast was over de komst ervan naar Duitsland. Ik vond de producten goed klinken, dus ik besloot het eens te proberen. Wat me opviel was de combinatie van geweldige producten, met de mogelijkheid om een bedrijf op te bouwen. Het is zo zeldzaam om iets te hebben dat tegelijkertijd de gezondheid en de rijkdom van mensen kan helpen.

Wat zijn je favoriete producten?

Ik gebruik de producten dagelijks, vooral de AMPED™ lijn, Nourish for Life™, Ionix Supreme® en IsaPro®. De producten smaken absoluut heerlijk, maar voor mij gaat het niet eens om de smaak. Ik gebruik Isagenix vanwege de manier waarop ik me erdoor voel en ik weet dat het me zal helpen mijn doelen te bereiken. Misschien komt dat door mijn sportmentaliteit, maar ik hecht meer waarde aan de resultaten en voordelen van een product dan aan al het andere!

Welke producten gebruik je voor een workout?

Ik gebruik de pre-workout, AMPED Nitro en AMPED Post-Workout om mijn hardlopen te ondersteunen. Ze geven me gewoon het gevoel dat ik een goede dag ga hebben en dat ik in staat ben om te trainen. Zelfs als ik het even niet zie zitten, of als het echt moeilijk is, geven de producten me net die kracht om door te zetten.

Ik heb in de loop der jaren zo veel merken geprobeerd die niet goed aanvoelden, maar ik ben echt dol op deze. Ook al ben ik niet meer zo fit als toen ik nog professioneel speelde, de AMPED-lijn geeft me het gevoel dat het een goede trainingsdag wordt.

Ben je nu een bedrijf aan het opbouwen?

Nadat ik de producten had uitgeprobeerd, begon ik ze te delen met andere mensen, waardoor ik een bedrijf kon laten groeien. Ik help nu anderen in fitnessstudio’s en sportclubs om hetzelfde te doen, en hun eigen bedrijf op te bouwen, en dat is een geweldig gevoel!

Wil je een van onze AMPED-producten uitproberen, of onze energie- en prestatiepakketten? Bekijk hieronder onze populairste pakketten.

Energy and Performance Premium Pack

Athletes pack

Share This Story, Choose Your Platform!