Martial Arts Stuntman test AMPED™ Nitro uit  

November 21, 2019,

Shilpa Dattani

Pakken is een Paarse Band in Braziliaanse Jujitsu, hij is ook een stuntman, en alsof dat niet genoeg was heeft hij een waanzinnige IsaBody transformative ondergaan, waarbij hij een gigantische hoeveelheid spiermassa heeft gewonnen. Hij wil alleen maar verbeteren,dus we dachten dat hij een perfecte keuze zou zijn om AMPED Nitro uit te testen in zijn zware sportschooloefeningen en martial arts training, om te zien of het echt voldoet aan de hype. Hier is wat hij ontdekte.

Voelt u enige voordelen van AMPED Nitro in uw training?

Ja, het heeft absoluut de resultaten die ik krijg veranderd. Mijn ervaring is fenomenaal geweest! Ik had een duidelijke verbetering in mijn kracht. Mijn bench press ging een verdere 10kg omhoog, en mijn deadlifts gingen omhoog naar 25kg in zo’n kort tijdsbestek. Aan het begin was ik 66kg – nu ben ik 70kg, waarvan ik geloof dat het absoluut door mijn verhoogde spiermassa komt. Ik heb nog ruimte om te groeien – er is geen onderhoud, enkel verbetering!

Wat is uw favoriete aspect aan AMPED Nitro?

Ik heb meer vertrouwen gekregen in mijn lichaamsbouw en hoe ik eruit zie, omdat ik er veel meer intensiteit in kan leggen, zodat ik betere resultaten kan krijgen! Daarnaast kan ik sneller herstellen, zodat ik de volgende dag door kan zonder de spierverbranding.

Gebruikt u AMPED Nitro voor uw Braziliaanse jujitsu training?

Ja! Braziliaanse jujitsu training is erg intensief – de sparring rondes duren ongeveer 6 minuten, en we wisselen continue partners om ongeveer 4 of 5 ronden te doen – dus Nitro helpt me een stuk sneller te herstellen tussen de ronden, en ik voel me alsof ik zoveel meer energie heb.

Wie beveelt u AMPED Nitro aan?

Nitro kan iemand op elk niveau van oefening helpen, en als zij hun training naar het volgende niveau willen tillen, dan is dit het product daarvoor. Het heeft mij geholpen meer energie in mijn hoog intensiteitstraining te krijgen, en ik zal absoluut doorgaan Nitro te gebruiken voor de energie-oppepper en herstel.

AMPED Nitro is nu verkrijgbaar in uw Back Office en in de IsaLife App. Bestel nu die van u!

#PoweredByNitro

Share This Story, Choose Your Platform!