Maak kennis met je 2019 Ronde 1 Europa IsaBody Challenge-finalisten!

June 24, 2019,

Shilpa Dattani

Bij Isagenix zijn we dol op de IsaBody Challenge® omdat het ons het voorrecht biedt om te kijken hoe deelnemers hun lichamen en hun leven transformeren in een reis van 16 weken. Dat is echt geweldig!

Nu is het tijd om een ​​van de dingen te doen waar we het meest van houden – onze nieuwste finalisten aankondigen. Iedereen die deelnam aan deze uitdaging had een ongelooflijke transformatie, dus zoals altijd was het kiezen van onze finalisten een uitdaging op zich.

Na lang wikken en wegen zijn onze Europe IsaBody ™ Finalisten gekozen. Elk ontvangt £ 1.000 / € 1.100, een persoonlijke fotoshoot en de kans om te strijden voor de hoofdprijs.

Erika Ampuero Gomez

Leeftijd: 42
Lengte: 1.69m / 5’5 ”
Locatie: Spanje
Gewichtsverlies: 20,5 lbs / 9,3 kg *
Aantal uitdagingen: 1
Gebruikte oplossingen: Gewichtsbeheer

Erika, een 42-jarige moeder van twee kinderen, ontdekte Isagenix in 2018 en heeft haar leven veranderd. Totdat ze trouwde, deed ze ballet en klassieke Spaanse dans op een professioneel niveau. Het krijgen van haar kinderen veranderde haar lichaam en levensstijl. Vasthouden aan een verandering in levensstijl en gezonde eetgewoonten was niet gemakkelijk, dus probeerde ze verschillende diëten en worstelde ze om af te vallen.

Ze werd voorgesteld aan Isagenix door haar vriendin Gema, die een gezonde levensstijl leidde en vrij sportief was. “Het duurde niet lang voor ik een beslissing nam en meedeed. Ik had nooit gedacht dat ik binnen 16 weken zou worden wie ik nu ben.”

Erika legt uit: “Ik heb niet alleen de fysieke veranderingen opgemerkt, maar ik ben ook in een betere stemming, voel me jonger, positiever en kan alles bereiken. Ik ben weer gaan sporten en ben in de beste vorm van mijn leven. ”

Haar grootste vreugde is dat haar familieleven een zeer positieve wending heeft genomen omdat ze zich beter voelt en gemotiveerd is om deze nieuwe levensstijl bij te houden.

Danny Malcolm

Leeftijd: 34
Lengte: 1.75m / 5’7 ”
Locatie: VK
Gewichtsverlies: 13 kg / kg *
Aantal uitdagingen: 1
Oplossingen gebruikt: Energie en prestatie

Voor zijn IsaBody-uitdaging was Danny’s doel om zijn gezondheid, lichaam en leven te transformeren. “Ik geloof dat we, ongeacht de uitdagingen waarmee we in het leven worden geconfronteerd, twee keuzes hebben. Overwin ze of laat ze ons consumeren. “Met dit in gedachten begon hij aan deze levensveranderende reis.

Hij profiteerde van de eenvoud van het Isagenix-programma en genoot van het beperkte aantal maaltijden dat hij moest koken, maar kreeg nog steeds alle voedingsstoffen die zijn lichaam nodig had. “Het betekende dat mijn energie hoger was, ik was meer alert, en ik kon meer aan mijn gewichtstraining doen en sneller herstellen.” Hij nam Detoxdagen ** op in zijn routine die “het gwichtsverlies zo veel gemakkelijker en minder stressvol gemaakt heeft. ”

Het overwinnen van deze uitdaging heeft hem meer zelfvertrouwen gegeven en heeft hem geholpen om zijn doelen te bereiken. “Ik wil heel veel doen om mijn volledige potentieel in het leven te benutten; persoonlijke groei, business en liefde. Goed voor mijn lichaam zorgen maakt dat nu allemaal gemakkelijker. ”

Julie Cartwright

Leeftijd: 53
Lengte: 1.68m / 5’5 ”
Locatie: VK
Gewichtsverlies: 15.25lbs / 6.92 kgs *
Aantal uitdagingen: 1
Gebruikte oplossingen: Gewichtsbeheer

Julie miste energie, motivatie, inspiratie, had een kort lontje met geliefden en kon zich niet echt concentreren. Toen haar dochter haar voorstelde om Isagenix te proberen, was ze sceptisch, maar toen besefte ze dat Isagenix meer is dan alleen maar producten, het is een ‘gemeenschap en mensen binnen het bedrijf schijnen een ​​fel licht in de goede richting’.

Ze kreeg niet alleen haar energie terug, ze verloor een aanzienlijk gewicht en maakte belangrijke veranderingen in haar leven. “Ik zeg nu ja tegen dingen waar ik meestal geen ja tegen zou zeggen. Ik ben met de trein naar Londen gereisd, ik ga binnenkort naar Spanje voor 3 weken, ik ben gewichten aan het tillen en dat allemaal zonder een moment na te denken. ”

In haar woorden: “Ik heb een duidelijke visie over hoe ik wil dat de rest van mijn leven eruit ziet. Ik weet dat ik alles kan bereiken waar ik naar op zoek ben. Ik ben niet meer bang. Ik kan weer glimlachen. ”

Geïnspireerd door deze ongelooflijke IsaBody-verhalen? Lees hier meer en doe vandaag nog mee aan de IsaBody Challenge om zelf succes te ervaren!

 

* Gewichtsverlies moet niet als typisch worden beschouwd. Een tweefasen studie uit 2016 gepubliceerd door onderzoekers van Skidmore College toonde een gemiddeld gewichtsverlies van 24 pond na 12 weken. De studie evalueerde het gebruik van Isagenix-producten bij mannen en vrouwen voor gewichtsverlies gevolgd door gewichtsbeheer. Als onderdeel van de gewichtsverliesfase namen de deelnemers deel aan een caloriegestuurd regime van Shake Dagen en één Detoxdag per week. Tijdens de fase van het gewichtsbeheer handhaafden de proefpersonen die het met calorieën gecontroleerde programma met behulp van Isagenix-producten voortzetten hun gewichtsverlies beter in vergelijking met degenen die na 52 weken overgingen op een traditioneel dieet. Zie IsagenixHealth.net voor meer informatie over de studie.
** Een Detoxdag is een door voedingsstoffen ondersteunde vastendag die de ontgiftingssystemen van uw lichaam voedt en stimuleert. Ga naar Isagenix.com voor meer informatie over Detoxdagen.

Share This Story, Choose Your Platform!